Πισίνα & Bar

Η πισίνα μας με τα πεντακάθαρο και φρέσκο ​​νερό της, ανάμεσα στα δέντρα και τα λουλούδια μας είναι μια πραγματική όαση για όσους επιθυμούν να περάσουν κάποιον από τον ελεύθερο χρόνο τους ή να απολαύσουν κάποιο αναψυκτικό.
Πισίνα - Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος

Πισίνα

Είναι πρόσφατα ανακαινισμένη και λειτουργεί με τα καλύτερα και πλέον σύγχρονα μηχανήματα που την καθιστούν πιο υγιεινή και δροσιστική για τους κολυμβητές. Λειτουργεί με το σύστημα της ηλεκτρόλυσης και το κύριο συστατικό για την καθαριότητα και τη συντήρηση της είναι το ιωδιούχο αλάτι παρά το χλώριο το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες πισίνες. Ο νέος εσωτερικός διάκοσμος της με μία υπέροχη ψηφίδα που περιέχει κομμάτια από φίλντισι σου δίνει την αίσθηση μιας κρυστάλλινης θάλασσας. Είναι αρκετά μεγάλη και το βάθος της ξεκινάει 1.20 έως 3 μέτρα, ιδανική τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Οι ώρες λειτουργείας είναι από τις 09:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.
 - Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος
Bar - Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος

Bar

Το μπαρ μας με την πανέμορφη βεράντα πάνω από την πισίνα είναι ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε διάφορα ποτά, αναψυκτικά, καφέδες και ελαφριά γεύματα. Κατά τις πρωινές ώρες μπορείτε επίσης να απολαύσετε το πρωινό σας από τον πλούσιο μπουφέ μας, ο οποίος αποτελείται από γλυκό και αλμυρό φαγητό, νόστιμες σπιτικές μαρμελάδες και άλλες σπιτικές συνταγές.
ESPA

ESPA