Τοποθεσία - Νάουσα

Το Ανεμόμυλος Residence βρίσκεται στη Νάουσα, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πάρου που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού. Η Νάουσα είναι στη μέση ενός πανέμορφου φυσικού κόλπου, στις ακτές του οποίου υπάρχουν μερικές από τις πιο μαγευτικές παραλίες του νησιού όπως οι Κολυμπήθρες, η Λάγγερη, η Σάντα Μαρία, το Μοναστήρι και η πανέμορφη αμμουδιά των Αγίων Αναργύρων.
Προνομιακή τοποθεσία στη Νάουσα - Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος

Προνομιακή τοποθεσία στη Νάουσα

Ο Ανεμόμυλος στην Πάρο βρίσκεται στην πιο προνομιακή περιοχή της Νάουσας, μόλις 300 μέτρα από το πολυσύχναστο κέντρο και το λιμάνι του χωριού, όπου βρίσκονται όλα τα καταστήματα, τα μπαρ και τα εστιατόρια τα ψάρια και μόλις 100 μέτρα από την όμορφη, αμμώδη παραλία των Αγίων Αναργύρων.

Η θέση του συγκροτήματος προσφέρει στους επισκέπτες μας δύο προνόμια για την επίτευξη του πολυσύχναστου κέντρου μέσα σε μόλις 3 λεπτά με τα πόδια και να απολαύσετε την ηρεμία και την προστασία της ιδιωτικής ζωής της περιοχής και την περιουσία μας.

Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος1
Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος2
Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος3
Παραλία Αγίοι Ανάργυροι

Νάουσα - Πάρος

Στο δρόμο προς την παραλία υπάρχουν δύο εστιατόρια, όπου μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό ή δείπνο, σε περίπτωση που δεν θέλετε να περπατήσετε μέχρι το κέντρο. Μόλις 50 μέτρα μακριά υπάρχει ένα μίνι - μάρκετ, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με τα τρόφιμα, τα ποτά και τα καλλυντικά και ένα άλλο μαγαζί με την παραλία και καταδυτικό εξοπλισμό.

Μπορείτε να φτάσετε εύκολα τις παραλίες Κολυμπήθρες, Μοναστήρι και Λάγγερη με παραδοσιακά καραβάκια που αναχωρούν πολύ συχνά από το λιμάνι της Νάουσας και την παραλία της Σάντα Μαρία με το λεωφορείο που περνάει ακριβώς έξω από το συγκρότημα μας.

Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος4
Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος5
Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος6
Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος7
Ξενοδοχείο Ανεμόμυλος8
ESPA

ESPA